Σήτες

Σήτα ρολό κάθετης κίνησης

Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.

Η τελειοποίηση της λειτουργίας της σήτας ρολό οριζόντιας κίνησης επιτυγχάνεται με την προσθήκη του φρένου που επιβραδύνει την επιστροφή της σήτας ώστε να γίνεται εντελώς ακίνδυνη ακόμα και για μικρά παιδιά.

Το αντιανεμικό βουρτσάκι στους οδηγούς της σήτας είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις που οι σήτες τοποθετούνται σε περιοχές με έντονο αέρα

Σήτα ρολό οριζοντιες κίνησης

Η σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για πόρτες ή μπαλκονόπορτες . λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο

Η τελειοποίηση της λειτουργίας της σήτας ρολό οριζόντιας κίνησης επιτυγχάνεται με την προσθήκη φρένου που επιβραδύνει την επιστροφή της σήταςώστε να γίνεται εντελώς ακίνδυνη ακόμα και για μικρά παιδιά.

ROLLER SCORPION

Η σήτα Roller Scorpion μπορεί να χαρακτηριστεί η πιο προηγμένη σήτα οριζόντιας κίνησης της αγοράς. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματα που έχει έναντι άλλων συστημάτων αντικωνωπικής προστασίας και η σχεδιαστική πρωτοτυπία της την καθιστούν ιδανική για την ανάδειξη κάθε κατασκευής που ζητά σωστή λειτουργία και καινοτομία. Ο σχεδιασμός της σήτας Roller Scorpion επιτυγχάνει ακριβή κίνηση του συστήματος, πολύ εύκολη και αθόρυβη κύλιση ενώ παράλληλα η έλλειψη κάτω οδηγού κάνει το πέρασμα ανεμπόδιστο. Η ύπαρξη αντιανεμικού άξονα σταθεροποιεί το πανί, κρατώντας το μόνιμα τεντωμένο, δίνοντας έτσι ένα προϊόν με υψηλή αντοχή στην ανεμοπίεση και απεριόριστη ορατότητα . Επιπλέον χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι η ύπαρξη ειδικού ελατηρίου επαναφοράς που συμβάλλει στην ομαλή επαναφορά της σήτας.

Ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos

Η ηλεκτροκίνητη σήτα είναι το μόνο σύστημα κάθετης κίνησης με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 4,2 m πλάτος και 4,2 m ύψος.

Οι ειδικές αντιανεμικές ανοξείδωτες μπανέλες της δίνουν μεγάλη αντοχή στην ανεμοπίεση και ταυτόχρονα τεντώνουν το πανί προσδίδοντας απεριόριστη ορατότητα.

Σε περιπτώσεις μικρών ανοιγμάτων οι αντιανεμικές μπανέλες αντικαθίστανται από ειδικά αντιανεμικά clip που εμποδίζουν την έξοδο του πανιού από τους οδηγούς.

Luna Maxi plisse

Η σήτα Luna Maxi plisse είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης ιδανικό για επάλληλα κουφώματα και κατασκευές με έλλειψη χώρου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι:

  • Αμφίπλευρο άνοιγμα (2 κινητά μέρη δεξιά και αριστερά). Πολύ χαμηλός κάτω οδηγός μόλις 1,5 cm.
  • Πανί plisse από πολυπροπυλένιο.
  • Αντιανεμική προστασία λόγω των κορδονιών από kevlar.
  • Κουμπωτό πολυαμίδιο σε πάνω και κάτω οδηγό για ομαλή λειτουργία της σήτας και κλείσιμο του κενού μεταξύ οδηγού και πανιού.
  • Σιλικονούχα ράουλα στα κινητά μέρη για σωστή κύλιση πάνω στα πολυαμίδια και αποφυγή φθοράς στο κορδόνι.
  • Εύκολο κλείσιμο με ειδικά clip στα αντικρίσματα. Νεροχύτες στον κάτω οδηγό για εκροή υδάτων.

Ανοιγόμενη σήτα

Η ανοιγόμενη σήτα τοποθετείται εξωτερικά από ανοιγόμενου τύπου κουζινόπορτες και πόρτες εισόδου και ανοίγει προς τα έξω. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πανιού από fiberglass ή και πανιού αλουμινίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια υπάρχει και η λύση του πανιού pet screen. Για την αυτόματη επαναφορά της σήτας μπορεί να τοποθετηθεί μηχανισμός επαναφοράς ή μεντεσές επαναφοράς.

Κάντε like στο Facebook

για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

Τελευταία έργα