Ρολά Γκαραζόπορτες

Ρολά

Ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη διαθέτουμε μέσα από τη μεγάλη γκάμα σε διαστάσεις, υλικά και χρώματα το σωστό τύπου κουτιού, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σωστό ποιοτικά, λειτουργικά και αισθητικά.

Ρολά με φυλλαράκι ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ αλλα και με φύλλα από προφίλ αλουμινίου

Γκαραζόπορτες

Μεταλλικά ρολλά ασφαλείας ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) και κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος και διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο) κατάλληλα για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.


L110 - Ρολλό από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας επίπεδης διατομής

L110: Η ενδεδειγμένη επιλογή. Ρολλό ή προφίλ κλειστού τύπου, κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί κάλυψης μηχανισμού. Όλο το ρολλό είναι κατασκευασμένο από λίγα επαναλαμβανόμενα στοιχεία που μπορούν να συναρμολογηθούν από επαγγελματίες του κλάδου και τους επιτρέπει να διατηρούν ένα μικρό απόθεμα στην αποθήκη τους. 

L110: Δυνατότητα πολλών επιλογών. Το προϊόν  διατίθεται σε πολλά χρώματα,  και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα  υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.   L110: Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας.  Η ειδικά σχεδιασμένη διατομή του, εμπεριέχει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ  του ρολλού-που εφάπτεται του εδάφους-φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς και λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.

 
 • Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
 • Κλασσική επίπεδη όψη.
 • Πάχη υλικού: 0.6, 0.8, 1.0 και 1.2 mm.
 • Δυνατότητα για εξαερισμό.
 • Συνδυάζεται τέλεια με το L110D.
 • Δυνατότητα για μεγάλο ποσοστό διαφάνειας.
 • Το best seller των ρολλών.
 • Μικρό κόστος.
L110 D - Ρολλό από προφίλ διάτρητης γαλβανισμένης λαμαρίνας επίπεδης διατομής

Είναι ρολό ανοιχτού τύπου κατάλληλο για βιομηχανίες,γκαράζ και καταστήματα. Σε επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων σας.

Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμώ λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και διαμέτρου Φ2.5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.

Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1mm ώστε να μην παρουσιάζει μείωση στην αντοχή του λόγω της διάτρησης ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή.   

Μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στην διάβρωση και μακροζωία.

Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης.Το ρολλό κινείται μέσα σε κατάλληλους οδηγούς, οι οποίοι είναι δυνατό να φέρουν στις άκρες τους λάστιχο και βουρτσάκι.

Το τελευταίο προφίλ του ρολού είναι ενισχυμένο για μεγαλύτερη στιβαρότητα και φέρει στο κάτω μέρος στεγανωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής είναι δυνατόν να συνδυαστούν φύλλα κλειστού τύπου (L110). Η πρωτοποριακή σχεδίαση του προφίλ της λαμαρίνας, καταφέρνει να συνδυάσει αποτελεσματικά τα οφέλη κυρτής και επίπεδης διατομής.

 • Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
 • Τιμή ολικής διαφάνειας 33%.
 • Κλασσική επίπεδη όψη.
 • Σχετικά ελαφρύ με αποτέλεσμα ευκολία στη μεταφορά και στην εγκατάστασή του.
 • Χρήση μικρού πλήθους ελατηρίων και μικρής ισχύος μηχανισμών κίνησης.
 • Ιδανικό για την προστασία είτε μικρών αντικειμένων είτε μεγαλύτερων αντικειμένων.
 • Αισθητική σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.


EYEQ - Διάφανο ρολλό ασφαλείας από σύνθετο πολυμερές υλικό

EYE-Q: Η έξυπνη επιλογή. Κατασκευασμένο από ειδικό πολυμερές  πλαστικό P.C.P. μεγάλης αντοχής, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα η ελαφριά του κατασκευή επιτρέπει την δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας ή ενός  οικονομικότερου μοτέρ-σε σχέση πάντα με τα μοτέρ που απαιτούν τα βαριά μεταλλικά ρολά.

     

ΕΥΕ-Q: Απλό & εύχρηστο σύστημα. Κατασκευασμένο από επαναλαμβανόμενα στοιχεία (οι διαστάσεις της βασικής μονάδας είναι: 360 X 80mm), τα οποία μπορούν συναρμολογηθούν εύκολα μεταξύ τους. Δεν είναι ογκώδες και δεν χρειάζεται σημαντικό χώρο αποθήκευσης, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του κλάδου να διατηρούν μόνο ένα μικρό στοκ στην αποθήκη τους.

 

ΕΥΕ-Q: Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Λόγω της διάφανης υφής του, επιτρέπει την λειτουργία μέσα στο κατάστημα σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η θερμομόνωση, αλλά και η ηχομόνωση που προσφέρει είναι καλύτερη των αντίστοιχων μεταλλικών ρολών, και σημαντικά ανώτερη από αυτή των δικτυωτών. Τέλος,  η μόνωση του, το καθιστά ιδιαιτέρως ανθεκτικό ενάντια στην φωτιά, και στην επαφή με κάθε είδους χημική ουσία με βάση το χλώριο.

 

EYE-Q: Απόλυτη προστασία. Το υλικό κατασκευής του, προσφέρει απεριόριστη αντοχή στην διάβρωση, αφού το πλαστικό δεν οξειδώνεται ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές όπου τα μεταλλικά ρολά έχουν συνήθως περιορισμένη διάρκεια ζωής. Αντίστοιχα, προστατεύει σε ποσοστό 100% από την βλαβερή UV ακτινοβολία του ήλιου, που έχει σαν αποτέλεσμα, τις περισσότερες  φορές να ξεθωριάζουν τα εκθέματα στις βιτρίνες των καταστημάτων.

 

EYE-Q: Τεράστιες δυνατότητες προσαρμοστικότητας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους και τις διαστάσεις καταστημάτων, καθώς οι εσωτερικές αλουμινένιες δοκοί εξασφαλίζουν πρωτόγνωρα επίπεδα ακαμψίας και αντοχής. Εξίσου σημαντική είναι και η δυνατότητα που παρέχει να μπορεί να  συνδυαστεί με ρολά κλειστού τύπου.

 

Δικτυωτά - Ρολλά από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου (μικρό - μεσαίο - μεγάλο μάτι)

Δικτυωτό ρολλό σιδήρου σε 3 διαφορετικούς τύπους:

Ο ιδανικός συνδυασμός: Ρολλό ανοικτού τύπου (αποτελείται από: Άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί)  για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς  χώρους. Προσφέρει τον  μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας.

Ποιότητα κατασκευής: Κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους σε ισχυρούς συνδέσμους σχήματος ρόμβου,  διαστάσεων: 17 Χ 11,5cm / 10 X 11cm /  7 X 4,5cm. Το τελευταίο μέρος του προφίλ είναι ειδικά ενισχυμένο   για επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα φέρει λάστιχο στο μέρος που εφάπτεται του εδάφους για  επιπρόσθετη στεγανότητα.

Πολλές δυνατότητες: Προσφέρεται με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία, για την τελευταία υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα από μοτέρ, ενώ ταυτόχρονα επιδέχεται προσθήκη κάθε είδους κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τέλος, το κουτί καλύψεως του μηχανισμού μπορεί να παραχθεί στο ίδιο χρώμα με το προϊόν, για ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στο Facebook

για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

Τελευταία έργα